Компас с увеличение Ranger 4-6400

74.00лв.

Марка : SILVA
За пътуванията на терен е важно да разполагате с подходящите инструменти, като например компаса с лупа. Това навигационно оборудване може да се окаже незаменимо за бойците.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

За полевите пътувания е важно да разполагате с подходящите инструменти, като например компаса с лупа. Това навигационно оборудване може да се окаже незаменимо за бойците. Той е малък, лек и ще се окаже полезен особено по време на рейдове за ориентиране. Обръщайки се към Ranger 4-6400, на войниците вече няма да им се налага да се оборудват с тромави аксесоари по време на мисии.

Луп компас, ефективният тактически аксесоар за войници

За да се ориентирате по време на операции, няма нищо по-непрактично от луп компаса. Този навигационен аксесоар, който е идеален за походи и трекинг, е много полезен за бойците на мисии и ще улесни задачата им по време на различни интервенции на всякакви терени. Той може да се използва денем и нощем, благодарение на светещата си игла и фосфоресциращите маркери. Той е лесен за разчитане, дори и при лоша видимост. Включва дори патентовани линии за ориентация север/юг в червено и черно.

Този светещ военен компас също ще ви бъде полезен, изберете правилната екипировка, за да сте подготвени за всички случаи.

Идеалната екипировка за войници по време на набези

Оборудването с правилните оръжия по време на мисия е важно за успеха, но войниците трябва да имат под ръка и аксесоари, които ще направят дейността им по-малко ограничаваща. Увеличаващият компас е едно от тези устройства и той е полезен при излети като рейдове за ориентиране. Той се предлага с черна каишка за лесно пренасяне, но това не е всичко… Той има измервателни скали 1/25000 и 1/50000th. Капсулата на този инструмент е лесна за работа благодарение на нехлъзгавата гума DryFlex®, от която е изработена.

Ranger 4-6400 : функционален инструмент за бойци

Функционален за многобройните дейности на войниците в различни театри на действие, компасът лупа е водоустойчив.  Това е навигационен аксесоар за използване само в северното полукълбо, който вгражда скала за деклинация, отпечатана вътре в градуирания кръг. Така потребителите ще разполагат с деление в 6400 хилядни и линийки в мм и в 1/25000 и 1/50000th, които ще имат на разположение на терен, за да изпълняват възложените им мисии.

Компас с увеличение Ranger 4-6400
Компас с увеличение Ranger 4-6400

74.00лв.

74.00лв.