Военна светеща пръчка

5.00лв.

Марка : CYALUME
Военната пръчка ChemLight 15 cm се използва от въоръжените сили повече от 45 години.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Военна светеща пръчка
Военна светеща пръчка
Военна светеща пръчка
Военна светеща пръчка
Военна светеща пръчка

Въоръжените сили вече повече от 45 години използват военния светещ стик ChemLight с размери 15&nbspсм. Знайте, че можете да я използвате като тактическа светлина по време на обучението си или когато се намирате в театъра на операциите.

Освети широка площ с военната светеща пръчка

Военната светеща пръчка Military Glow Stick, която се предлага в различни цветове, включително син, е с шестоъгълна форма, за да не се търкаля. Имайте предвид, че това оборудване е мощно, тъй като осигурява светлина на 360° и може да се види на разстояние 1,6 км. Нещо повече, няма да срещнете никакви проблеми при активирането на този елемент. Причината за това е, че просто го сгъвате и разклащате.

Налични са и други Военна светеща пръчка Cyalume.

Получете информация за това как да използвате този аксесоар за осветление

Този аксесоар за еднократна употреба има срок на годност 4 години от датата на производство. Не се колебайте да проверите срока на годност върху опаковката, преди да го вземете със себе си на терен, за да избегнете неудобства. Освен тази проверка, имайте предвид, че той не изисква поддръжка и винаги е готов за употреба. След като бъде активиран, животът на батерията му е 8 часа. Ако обаче яркостта ѝ е много висока, тя ще свети по-малко време.

Използвайте този продукт за военни по различни начини

Като боец ще можете да използвате тези пръчки Cyalume за осветяване, маркиране и извършване на цветна маркировка, като следвате протоколите за употреба, специфични за вашата област. Можете също така да използвате военната светеща пръчка за гмуркане, тъй като тя е водоустойчива. Освен това, тъй като включва кука с резба, както и ухо за закрепване, ще можете да я окачите на въже или кабел.

Спокойте се, че този тактически инструмент няма да навреди на здравето ви

Накрая със сигурност ще се успокоите, като научите, че тя е нетоксична, тъй като не включва фталати (химикали). Нещо повече, той не произвежда топлина и не генерира пламъци, така че няма да рискувате да се нараните, когато работите с него.

Свойства:

  • 8-часова продължителност

  • Приема се за лична предпазна мярка

  • Информационна маркировка против врагове

  • /p>

  • Маркиране

  • Маркиране на цел, устройство, лице, зона, превозно средство

  • Дължина: 155 мм

  • Диаметър: 17 мм

  • Тегло: 1,5 кг: 20 g

  • Страна на живот между 3 и 4 години

 

Военна светеща пръчка
Военна светеща пръчка

5.00лв.

5.00лв.