Квадрат на UTM доклада

11.00лв.

Марка : ORIENTSPORT
Оборудвайте се с UTM Report Square, когато сте на терен. Този топографски аксесоар е чудесен съюзник за бойците.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Оборудвайте се с UTM Report Square, когато сте на терен. Този топографски аксесоар се задава като чудесен съюзник на бойците. Малък и лек, той ще се окаже полезен по време на набезите за ориентиране. Трикомпонентният GPS на OrientSport също е практичен и лесно ще замени обемистото оборудване в театрите на операциите.

Квадратчето за отчет UTM, ефективен топографски аксесоар за бойците

Квадратчето за отчет UTM е изработено от твърда прозрачна пластмаса със заоблени ръбове. Предназначен за разчитане на топографски карти, той е част от военното оборудване, която е много полезна за войниците на мисия. Няма да им се налага да правят сложни изчисления с този инструмент в ръка. Той ще улесни задачата на тези, които го използват, по време на различните им намеси на всички видове терени.

Идеалното оборудване за войниците по време на набези за ориентиране

Оръжията не са единствените предмети, които трябва да имате под ръка по време на мисия, за да гарантирате нейния успех. Топографският аксесоар също е военно оборудване, което войниците ще трябва да имат. Това устройство е удобно за излети, като например рейдове за ориентиране. То е снабдено с примка за ремък на врата, за да се носи лесно, но е добре да се знае, че малкият му размер означава, че може лесно да се пъхне в картодържача или военната чанта на бойците. Това означава, че потребителят няма да бъде обременен от носенето на този предмет. Също така няма да му се налага да изважда GPS или дори компас, като е оборудван с този инструмент по време на дейностите си.

ГПС с 3 измервателни уреда от OrientSport

OrientSport е компанията, която стои зад този квадрат за отчитане на UTM, полезен и функционален по време на многобройните дейности на войниците в различни театри на операции. Той включва шаблони за отбелязване на позиции върху картата. Така потребителите ще разполагат с мащаби 1/10000, 1/25000 и 1/50000 за разчитане на топографски карти, които ще имат на терен, за да изпълняват възложените им мисии.

Намерете всички наши екипировка за бивакуване, за да сте оборудвани на следващите си лагери.

Оборудване за бивакуване:

  • 6,5 / 9,5 см

  • Шаблон за позициониране

Квадрат на UTM доклада
Квадрат на UTM доклада

11.00лв.

11.00лв.