Vega Holster Tan Compact 8K83 Модулна платформа за системата M.O.L.L.E.

26.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Модулната платформа Tan е идеалното оборудване за транспортиране на вашето оборудване при пълна безопасност за всички видове потребители.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Компактна модулна платформа 8K83 за системата M.O.L.L.E, част от оборудването, която трябва да изберете, за да осигурите безопасно транспортиране на вашето оборудване, предназначена за всички видове потребители

Модулната платформа Tan: какви са нейните функции ?

Основната функция на тази част от оборудването на VEGA HOLSTER е да транспортира оборудване от военен тип. Като например кобури, тактически светлини или телескопични палки. Поради това той може да се използва от военни, служители на правоохранителните органи, охранители и дори от екстремни спортисти. Той има три различни разклонения в цвят на тен. Въпреки това ще трябва да използвате винтове, за да прикрепите аксесоарите си към тази платформа. От друга страна, за да я приемете, трябва да имате униформа със система M.O.L.L.E.

Какви са предимствата на носенето на това оборудване ?

На първо място, модулната платформа Tan е проектирана от твърди материали, така че е устойчива и здрава, която може да издържи на екстремни условия. Нещо повече, нейният порт за оборудване не е много обемист, което ви дава голяма стабилност, като по този начин осигурява, много балансирано разпределение на товара. С тази платформа оборудването ви също така ще бъде лесно достъпно, така че ще можете да го извадите много бързо в аварийна ситуация.

Свойства:

  • Компактна модулна платформа за аксесоари, оборудвани със звездна система VEGA HOLSTER®

  • Малка площ за носене на оборудване, което не е твърде тежко (тактическа лампа, телескопична палка и др.)

  • Приспособление за М.О.Л.Л.Е.

пасажер.
Vega Holster Tan Compact 8K83 Модулна платформа за системата M.O.L.L.E.
Vega Holster Tan Compact 8K83 Модулна платформа за системата M.O.L.L.E.

26.00лв.

26.00лв.