Vega Compact Modular Platform Holster 8K83 black за системата M.O.L.L.E.

26.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Компактният кобур Vega е основна платформа, която ви помага да бъдете по-ефективни по време на мисиите си, благодарение на своя капацитет за носене.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Компактен кобур Vega 8K83 черен за системата M.O.L.L.E, основна платформа, която трябва да приемете, за да бъдете по-ефективни по време на мисиите си благодарение на нейния капацитет за носене

Компактният холстер Vega, осигуряващ разпределение на товара на вашето оборудване

Това оборудване е разработено от италианската марка VEGA HOLSTER, за да помага на потребителите в техните мисии, дори и най-трудните. Тъй като неговата роля е да носи вашето оборудване, като кобура, той ви помага да балансирате теглото на аксесоара, осигурявайки добра система за разпределение на товара. Всъщност той предлага голяма стабилност, което ви позволява да носите доста тежко оборудване. Незаменим помощник при сложни и продължителни мисии.

Твърд, здрав и универсален аксесоар

Компактният кобур Vega е солидна, недеформируема платформа, която е съвместима само с оборудване от твърд тип, като например полимерни кобури. В резултат на това тя е здрава и издръжлива, способна да издържа на удари, триене, природни стихии и дори на огън. За да прикрепите принадлежностите си към тази платформа, са ви необходими 2 или 3 винта. И накрая, тя има примка M.O.L.L.E като закрепване, за да я окачите на екипировката си.

Свойства:

  • Компактна модулна платформа за аксесоари, снабдена със звездна система VEGA HOLSTER®

  • Малка площ за носене на оборудване, което не е твърде тежко (тактическа лампа, телескопична палка и др.)

  • Приспособление за M.O.L.L.E.

минувач.
Vega Compact Modular Platform Holster 8K83 black за системата M.O.L.L.E.
Vega Compact Modular Platform Holster 8K83 black за системата M.O.L.L.E.

26.00лв.

26.00лв.