Тактическа пластина за бедро 8k17 Compact 1 каишка

88.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Това е високоефективна, здрава и практична тактическа пластина за бедро, предназначена за професионалисти в областта на бойните действия, като армията, служителите на правоприлагащите органи и спортните стрелци.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Тактическа пластина за бедро 8k17 Compact 1 Strap, високопроизводителна, здрава и практична пластина за бедро, предназначена за професионалисти в областта на бойните действия, като армията, правоприлагащите органи и спортните стрелци

Какви са характеристиките на Vega Holster 8k17

Тази компактна бедрена пластина е създадена от VEGA HOLSTER с цел да отговори на нуждите на потребителите. На първо място, тя има платформа, изработена от термоформован инжектиран полимер, разполагащ с една каишка и закрепване за колан. Второ, ремъкът е оборудван със система против приплъзване, а приспособлението за колан има устройство за самозахват. И накрая, платформата може да побере три аксесоара, включително кобур, при условие че те са оборудвани със системата „звезда“ на VEGA HOLSTER. Закопчалките ѝ са с клипс и се предлага без аксесоари.

Какви са причините да я използвате ?

Нашият сайт за военни излишъци ви разказва защо трябва да използвате тази платформа за бедро, за да изпълнявате най-деликатните си мисии. Това е така, защото нейната платформа е издръжлива, здрава и същевременно лека. В резултат на това тя е идеална за екстремна употреба при всякакви условия. Нещо повече, това я превръща в солидна опора, която прави достъпа до вашето оборудване много по-лесен. Например, можете да поставите кобур, фенерче, нож, бутилка с вода и много други неща върху платформата. И накрая, разпределението на натоварването помага и за олекотяване на оборудването ви, което ще подобри цялостното ви представяне.


Vega Anti-Slip

Функции: – Поставяне на платформата на място:

  • Компактна професионална термоформована пластина за бедро от инжектиран полимер

  • Регулируема лента за бедрото със система против приплъзване и закопчаване с клипс

  • Платформа за монтиране на кобур (с 2 или 3 винта за закрепване) и два аксесоара, снабдени със звездната система VEGA HOLSTER®

  • Приспособление за колан/коланчета (50 мм) чрез кука и примка, свързани с платформата чрез клипс

  • Доставя се без аксесоари 

Тактическа пластина за бедро 8k17 Compact 1 каишка
Тактическа пластина за бедро 8k17 Compact 1 каишка

88.00лв.

88.00лв.