Тактическа ръкохватка Picatinny Rail

47.00лв.

Марка : CAA
Тактическата ръкохватка Picatinny Rail е един от продуктите, които компанията предлага на въоръжените сили и правоприлагащите органи.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Тактическа ръкохватка Picatinny Rail
Тактическа ръкохватка Picatinny Rail

Компанията CAA е основана през 2004 г. Тя има за цел да подобри използването на оръжия чрез бойните аксесоари, които е разработила и произвежда с помощта на елитни части по целия свят. Тактическата ръкохватка Picatinny Rail е един от продуктите, които тя предоставя на въоръжените сили и правоприлагащите органи.

Тактическата ръкохватка Solid Picatinny Rail се монтира лесно

Ако се спрете на тактическата ръкохватка Rail Picatinny, която е двустранна, трябва да знаете, че ще можете да я използвате дълго време. Причината за това е, че тя е изработена от подсилен полимер и няма да се счупи лесно. Нещо повече, ще можете бързо да монтирате този боен аксесоар на пикатини релсата. Всъщност в това отношение не се изисква никаква модификация.

Военното оборудване модифицира оръжието, за да работи по-добре

Трябва да знаете, че чрез този военен аксесоар за пикатини релса, който ще модернизира вашата пушка, CAA иска да ви предложи по-голяма прецизност и стабилност. Благодарение на размерите и дължината на тази ръкохватка ще можете да се чувствате спокойни, когато трябва да стреляте. Нещо повече, тези елементи ще ви позволят да имате много добър контрол върху оръжието си, дори ако се намирате в ограничено пространство.

Тактическата ръкохватка включва няколко места за съхранение

Заслужава си да отбележим, че Тактическата ръкохватка релсата Пикатини е оборудвана с място, където ще можете да поставите бутон за дистанционно управление на запалването, известен като „Превключвател за налягане“. Нещо повече, вероятно ще се зарадвате да научите, че е предвидено и отделение за съхранение. В него ще можете да съхранявате например батерии или аксесоари, които ще ви бъдат полезни при почистването на служебната ви пушка.

Това военно оборудване може да се използва в различни среди

В която и среда да попаднете при използването на това тактическо оборудване, в спортна среда или на полето по време на конфликт, то със сигурност ще ви удовлетвори! Причината за това твърдение е, че много от продуктите на тази марка са много популярни сред професионалистите в областта на сигурността.

 

Тактическа ръкохватка Picatinny Rail
Тактическа ръкохватка Picatinny Rail

47.00лв.

47.00лв.