Военна барета Командос Въздушнодесантни войски

78.00лв.

Марка : A10 оборудване
Предлагаме ви барета Commando Troupes Aéroportées за всички войници от тази армейска част. Командосите са елитни части.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Тук има барета на Commandos Troupes Aéroportées за всички войници от тази армейска единица.

Кои са Commandos Troupes Aéroportées?

Commando Troupes Aéroportées (CTA) са елитни специални части на френската армия. Те са специализирани във въздушно-десантни операции и се занимават с партизанска война, борба с тероризма и специално разузнаване. CTA е част от 11ᵉ Парашутна бригада на френската армия и е базирана в По, в региона Пирене Атлантик във Франция. КТА е високо обучен и оборудван и е способен да изпълнява широк спектър от мисии за специални операции, включително спасяване на заложници, саботажи и разузнаване.

Командосите са елитни части, тук тази барета ще отиде при парашутните командоси. Те скачат с парашут на високорискови места, за да могат да установят мисията си.

Защо носят барета?

Военната барета барета на Командосите на летищата (Commando Troupes Aéroportées – CTA) е важна част от военна униформа на това елитно подразделение на френската армия.Носи се от членовете на CTA, когато са на служба или по време на официални събития. Тя е символ на принадлежност към CTA и на тяхната отдаденост на високите постижения и мисията на подразделението. Той е и знак на признание за членовете на подразделението и за техните другари от френската армия.

Свойства:

  • Цвят Червен

  • 100% Merino® вълна

  • Водоустойчив

  • Дълготрайна устойчивост на UV лъчи

  • Изолира срещу студ

    .
  • Каишка за връзване

Военна барета Командос Въздушнодесантни войски
Военна барета Командос Въздушнодесантни войски

78.00лв.

78.00лв.